NY HEMSIDA!

Äntligen!


www.gronelid.se


Titta in och skriv gärna i gästboken vad du tycker! :D

Datorn -_-

Får skriva snabbt nu! Min dator håller bara igång typ fem minuter i taget...

Vad har hänt?

*Fem valpar har flyttat hemifrån.

*Jag har varit i Norrtälje och hälsat på. Träffade Frida såklart och såg hennes hästar, var med lilla Camilla till stallet och träffade äntligen hennes häst! :) Hälsade också på på Slängsboda såklart.
Bodde hos pojkvännen som renoverat lägenhet, så vi höll på och fixade i den också. :) Hann med lite slappande också! ;)

*Ridit Chantelle, tränat distans och varit på trailträning för Mia Ekström igen. Blev också en träningstävling! Vi var med i Trail w&t där vi kom fyra, Western Horsemanship där vi kom trea och Pleasure w&t där vi kom fyra. :) Chantelle var jätteduktig! Och ännu duktigare med tanke på att det var en utebana och det blåste halv storm! Fick trycka fast hatten ordentligt på huvudet! :p

*Saras medicin tog slut nyss och nu mår hon sämre, blivit gallig i alla ben och svullen i hö fram upp till knät! Ska fixa mer medicin idag. :(

*Fåren har lugnat sig lite, inga lamm i sikte än på ett tag. Det är några kvar som skulle kunna vara dräktiga, men ingen som satt juver ännu.

Nu hinner jag inte mer innan batteriet tar slut! Måste hinna spara också... Ska skaffa ny dator så snart som möjligt! This one is very tired.

RSS 2.0