Liten X-ando har blivit större! :)


Sara & X-ando

Red Sara idag, 3,5 km. Tog 36 min. Hon var tittig o hoppade iväg och tvärnitade! Läskiga saker i varje buske! ;) Men hon kändes nöjd efteråt när vi stretchade. Sedan hade jag X-ando inne lite och borstade, klippte manen, plockade fulingar o kratsade hovarna. :) Lite svårt att vara still, och vill gärna ha allt i munnen, men tyckte det va jätteskönt att bli avriven med piggborsten! :) Najs!

Ridit idag

Först red jag Fröja 3,5 km, 32 min. Trav ca 1,5 km. Trevligt. :) Red senare X-ina med Chantelle som handhäst 2,6 km hem till Anna där Carmenzita var. Lämnade X-ina där som sällskap. De ska beta av hagarna lite. Tog 33 minuter i skritt. Red Chantelle hem en annan väg som är 2,8 km. Travade ca 1km o galopperade 500 meter. Härligt! :) Tog 23 min. Sen fick hon låna Coras extra eksemtäcke eftersom hon varit så irriterad på flygfäna nu o vill att jag ska klia henne så fort jag är i hagen. Annars så städade jag det sista i andra stugan idag. Mamma och min syrra Emma har varit här sen i tisdags kväll och hjälpt mig städa bägge stugorna. De åkte hem idag och jag gjorde det sista själv. :) Saknar dem nu! Men nu ska jag gå ut och natta Roxanne och Rojin och ge flasklammen lite snutt. :) Simma lugnt!

Rojin undrar vad mammis gör ;)


Jaha

Nu var det länge sen igen! Lilla Rojin växer och frodas! :) Förra veckan var jag på en kurs med Anna Twinney, den var jättebra! :-D Sen sist har jag ridit en del, Fröja, Cora, Chantelle, X-ina och Sara.. Idag var Lovisa här och red Sara och jag red Fröja. Bara en kort sväng på 25 minuter, men en del trav och två korta galopper. :) Innan hade vi lite lektion på marken.

RSS 2.0